maanantai 19. toukokuuta 2014

RumasanaRumasanaRumasana

Muutomat valmennukset on jäänyt päivittämättä, mutta eipä niissä ilmeisesti mitään hirveän mainittavaa ole tapahtunut.Äitienpäivänä trenattiin Nemon kanssa Huippis kouluttaa- treeneissä, joissa kouluttajana Laura Juuti. Nemon kanssa oli taas hyvä fiilis ja Laura sai minustakin kaivettua vähän rohkeampaa ohjausta. Pitää vaan opetela luottamaan koiraan. Putki-puomi erottelu toimi täydellisesti (joskin maanpinnalle palattiin omissa viikkotreeneissä keskiviikkona, jossa Nemo oli täysin unohtanut tuon taidon. Näinkin voi käydä). Miloun kanssa ollaan valmentauduttu tällä välillä kahdesti akatemialla. Yllättävän hyvin olen oppinut ohjelmoimaan itseni aina sopivalle tasolle koiraa vaihtaessa. Nemon kanssa täytyy olla itse sähäkkä, Miloun kanssa taas tyyni ja rauhallinen. On ne niin yö ja päivä ohjata.

Sunnuntaina käytiin Tanja Kotin taikakäsien käsittelyssä. Kummastakin koirasta löytyi jotain vikaa, mutta ei mitään kriittistä vikaavikaa. Miloulla taas vaihteeksi SI-nivel hieman jumissa ja tähän koitetaan apua nyt löytää vatsalihas treenistä. Eli ei muuuta kun abseja treenaileen.

Tänään pääsi kirosana jos toinenkin....ja kolmas. Milou oli päivän aikana purrut takajaloista etuanturat auki. RUMASANA RUMASANA RUMASANA. Olinkin just ehtinyt huokasta niiden suhteen ja herätellä toivoa että vihdoin tyyppi alkais olla terve ja vaivasta päästy. Olin jopa ilmoittanut molemmat pojat viikonlopun kisoihin. No ei tartte Miloun mennä. Rumasana.

Ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti