Nemo


Funny Trick's Amazing Race


Syntynyt: 18.07.2008
Kasvattaja: Funny Trick's, Krista Leino
Terveys:
  • Silmät: Terveet (tutkittu viimeksi 24.1.2013)
  • Sydän: Ei virallista tutkimustulosta, mutta epäilyttävä pieni sivuääni kuuluu, sydänultrassa ei muutoksia näkyvissä.
Harrastukset:
  • Agility, Medi 3
  • Toko, TK2

Nemo....

Kotona: Kotona Nemo on helppo ja huomaamaton. Ruoka-aikaan käy ilmoittamassa, että nyt olisi suotavaa nostaa pylly sohvalta ja tulla antamaan purtavaa, mutta muuten viihtyy omissa oloissaan ja päasiassa nukkuu. Joskus intoutuu hakemaan luun tai lelun kopasta, mutta sekin menee parempii suihin alle 10 sekunnin (=Milou). Nemo on kotona kiltti ja kuuliainen. Se ei edes keksi yrittää mitään tuhmuuksia.
Lenkillä: Lenkillä Nemosta kuorituu välillä ärsyttävä macho. Osaa kyllä kävellä kauniisti ja ohittaa vastaantulevat koirat nätisti, mutta jos sattuu tyttöjä olemaan seurassa niin silloin täytyy puhista ja puhkua. Tätä me harjoitellaan aina ja ikuisesti.
Treeneissä: Treeneissä Nemo on aina täysillä mukana. Toistoja ei kestä paljoa, mutta oikeanlaisella treenimäärälä ihanteellinen treenikaveri. Innostuu aina ja kaikesta. Mikä tahansa yhdessä tekeminen on kivaa. Osaa myös odottaa omaa vuoroaan kauniisti.
Vieraat ihmiset: Nemo on ylenpalttisen avoin pusupoika. Kaikki ihmiset on ihania ja suudelman arvoisia. Ei ole väliä oletko lapsi, aikunen, vauva tai vaari. Lapsetkin saa retuuttaa ihan miten tahtoo. Joskus tokokokeessa meinaa mennä pasmat sekaisin kun tuomari tai liikkuri olisi aivan pakko päästä pusuttelemaan ensin. Tietyt ihmiset herättävät tämän piirteen Nemossa esiin vielä 100 kertaisena.
Toiset koirat: Tytöt on aina ihania, pojille pitää vähän ylpistellä, mutta niistäkin on löytynyt omat ystävät joiden kanssa voi huoletta lenkkeillä. Pentuja Nemo rakastaa ja onkin oikea hoitotäti. Nukkuakkaan ei oikein malta kun on pentuja kylässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti