keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Mihin on kadonnut esteosaaminen?

Nemon kanssa käytiin viime ja toissa viikolla kisailemassa parit Purina Openit. Tulostaso oli tasaista hyllyjen sarjaa ja joukosta löytyi niin täydellisiä katastrofiratoja kuin ihan ok suorituksiakin. Iltakisat vaan ei selkeesti ole mun juttu, kun työpäivän jälkeen ei vaan jaksa keskittyä. Ongelmakohtia löytyi ihan perusasioista ja seuraavat neljä teemaa toistui virheinä radoilla:

 • Kepit
  • sissänmenojen haku, vaikeammat keppiulmat
  • keppien jälkeinen valssi/persjättö
  • Keinu
   • painava keinu > Nemo ei malta loppuun asti
  • Rengas
   • ihan älyttömiä sivuohituksia Nemolta. (Tätä käytiin jo treenaamaskin...ja oliko treeneissä ongelmaa, ei tietenkään)
  • Lähdöt > ajoissa liikkeelle
  Positiivista kisoissa oli, että puomitreeni tuottaa pikku hiljaa tulosta ja molemmissa kisoissa Nemo tuli puomin kontaktilla loppuun asti.

  Milou'n tassut on nyt todella hyvässä kunnossa. Kortisoni selkeästi auttaa ja annosta on jo pienennetty.  Viime viikolla pääsin treenaamaan Akatemialle Milou'n kanssa ja tassut kesti hyvin. Ihanaa <3. Luulin, että Milou olisi ollut tauon jälkeen ihan pommi, mutta yllättäen se olikin tosi hyvin hanskassa. Viikolla kävin myös testailemassa Purinalla pikku pätkää samalla kun treenattiin Nemon kanssa yllämainittuja kisojen kompastuskiviä, mutta vielä Miloun kanssa täytyy varovasti aloitella hiekalla. Nyt vaan kaikki peukut pystyyn, että tassut pysyy kunnossa ja kortisoni pästäisiin sykseyyn mennessä lopettamaan.

  Viikonloppuna seurasin agilityn SM-kisoja. Hieman harmitus nosti päätään, kun oma kausi mennyt sairastelujen takia  penkin alle, mutta toisaalta en nyt jaksa kuin iloita siitä, että tällä hetkellä tassut on kunnossa ja pystymme käymään normaalisti lenkillä ilman tossuja. Terve koira on tärkein <3 Hienoja suorituksia porukka teki tiukassa paikassa. Erityisesti onnittelut treenikavereille Elisalle ja Kikille medien joukkuekullasta !

  1 kommentti:

  1. Kiitos tätäkin kautta onnitteluista! Ihanaa että Miloun tassu näyttää paremmalta. Mun pitikin kysyä että mitä se sen diagnoosi tarkoittaa?

   VastaaPoista