sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Treeni tuottaa tulosta

Helatorstaina otettiin auton nokka kohti vihtiä ja Hiiden Haukkujen aksakisoja. Nemo pääsi starttaamaan kaksi Muotkan Esan tuomaroimaa rataa. Ensimmäisenä oli hyppyrata, jonka keskellä hauska hyppykeskittymä. Rata meni suunnitellusti ja hyvin aina 13 hyoylle saakka, jossa välistävedon yritin tehdä valssi -sokkarilla. Jäin kuitenkin liikaa varmistaman Nemon tulemista vasempaan käseen ja sokkari oli tästä syystä myöhässä. Tuurilla sain kuitenkin Nemon tyrkättyä hypylle 14 ja rata jatkui. Tähän kuitenkin tuhraantui vähän ylimääräistä aikaa. Radan loppu meni taas sujuvasti ja maalissa en ollut varma että oliko suoritus ollut nolla. Tuloksiakaan ei kuuluteltu. Se, että en ollut nollasta varma,keroo milestäni jo siitä, että tuota yhtä kohtaa lukuunottamatta en varmistellut ja odotelut radalla vaan luotin, että Nemo tulee ohjauksiini perässä.

Vastaanotto 2 ja 3 välistä, heitto kakkoselle. Valssi 3 ja 4 hypyn väliin. Takaakiertoon. Twistillä putkeen. Pakkovallalssillä vastaan 6 hypyllä. Sokkari 6 ja 7 hypyn väliin. Valssi keppien jälkeen. 13-14 valssi-sokkari. 19 heitto takaakiertoon. Vastakädellä hypylle 21.

Seuraava rata oli todella sujuvan ja jusotavan tuntuinen agirata, jonka töppäsin A:n jälkeiselläputkelä. Ennakoin liikaa takaaleikkausta ja käänsin kroppaa kohti kauempaa putken suuta -> Nemo väärässä päässä putkea. Kuinka helpossa kohdassa sitä voikin mokata. No Nemo teki oikein :)


Viimeiselle agiradale en Nemoa ollut ilmoittanut koska nyt kesällä jos sattuu kuuma päivä,on kolme starttia Nemolle liikaa. Mielummin haluan että sille jää vähän "nälkä" ja halu tehdä lisää.

Lopulta tuli myös ensimmäisen radan tulokset ja nolla se oli ja vielä sijoituttiinkin kolmansiksi. Mahtavaa. Serti ei valitettavast siirtynyt enään kolmannelle kun kisaajia 20. Tärkeintä kuitenkin oli, että näissä kisoissa yhteispeli toimi ja tekeminen oli sujuvaa. Pakka pysyi koossa koko radan ja se pakan hajoaminenhan on nyt ollut se meidän ongelma, jota on nyt talvi treenattu....joten voi todeta että treeni tuottaa tulosta. Seuraavaksi hiotaan kepit ja kontktit nopeammiksi niin sadaan ajtkin vielä hiukan paremmiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti