Milou

Pilvimarjan Iso Klaus


Syntynyt: 22.11.2010
Kasvattaja: Pilvimarjan, Sirpa Arminen
Terveys:
  • Silmät: distichiasis (=yksi ylimääräinen ripsi oik. silmässä) (tutkittu viimeksi 24.1.2013)
  • Polvet: 0/0
  • Lonkat:
  • Kyynärät:
Harrastukset: 
  • Agility: Medi 3
  • Toko: ALO1

Milou....

Kotona: Kaikessa mukana. Kulkee perässä ja osallistuu päivän touhuihin. Tulee ripustamaan pyykkejä, kulkee mukana suihkuun ja vessaan ja saunaankin tahtoisi mukaan. Aina tilausuuden tuleen hyppää syliin. Ei reagoi naapurista kuuluviin ääniin tai hauku ohikulkijoita. Joskus ihmettelee suureen ääneen uusia asioita kotona, kuten matkalaukkua keskellä olohuonetta. Säännöt Milou oppii kotona nopeasti. Koettelee kyllä onneaan, mutta asioista ei tarvitse kuin kerran sanoa kunnolla, niin sen jälkeen ei enää yritä (esim. pihalla aidan yli hyppääminen, kotona sänkyyn hyppääminen)
Lenkillä: Lenkillä Miloulla on alussa aina suunnaton kiire. Ulkohousujen pukemisesta lähtien ollaa ihan pähkinöinä ja lähteminen kestää aina liian kaun. Miloulle kun antaa pikkusormen se vie koko käden eli alkulenkistä täytyy aina muistutella, että kukas tätä hommaa nyt ohjaakaan. Metsälenkit on Milousta parasta ja vielä parempaa jos sinne saa juoksuseuraa.
Treeneissä: Treeneissä Milou on kuumakalle. Kestää toistoja ja on väsymätön treenikaveri. Välillä keittää yli ja homma menee säheltämiseksi. Milou on mukana aina täysillä ja yrittää aina parhaansa. Oppii nopeasti ja ottaa itseensä jos huomautetaan. Palautuu kuitenkin äkkiä.
Vieraat ihmiset:
Toiset koirat:jatkoa tulossa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti