maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ahdistusta ja epäonnistumisia, mutta onneksi myös ihania ystäviä.

Poikkeuksellisesti tällä viikolla treenasimme Akatemialla jo tiistaina. Samat ongelmat rytmityksen kanssa jatkuivat kuin perjantainakin. Kovasta vauhdista hillitty vauhdin hiljentäminen on vaan tällä hetkellä todellatodella vaikeaa. Ihan liikaa tulee esteille kieltoja, koska mä en osaa rytmittää. Voiskohan tätä jotenkin kuivaharjoitella ? masennus.

Perjantaina suunnnattiin Humppilaan pääsiäisen viettoon ja pojat saivat nauttia aurinkoisesta ulkoilmasta maalla. No Milou taas päätti repiä tossun jalastaan tuloksena parantumassa ollut antura on jällleen auki. Kirosana. Ahdistavaa, kun ei tiedä mistä tämä johtuu. Verikokeistakaan ei siis viime viikolla löytynyt mitään syytä. Kotona Milou ei enää ole tassuja purrut ja ainoa mikä taas tuli mieleen on, että koki stressiä ulos jättämisestä ja luuli, että hänet taas hylätään hoitoon. Toinen kirosana.

Lauantaina palattiin takaisin kotiin ja sunnuntai-aamuna kello soi 5:30 ->Kisatöihin Purinalle mars. Hulluako?Kisoissa oli onneksi myös tuttuja ja iltapäivällä saatiin lenkkeilyseuraa Anskusta ja tytöistä. Pojilla oli ehkä hieman yllätyneet ilmeet kun Fyra, Cinco ja Duo tulivat ihan kotipihalta hakemaan poikia rinksalle. Voi sitä riemua :) Lenkin jälkeen parannettiin vielä maailmaa kahvikupposen (ja jäätelön) ääressä, jonka jälkeen koirat autoon ja Vuokkoset areenalle näyttelytreeniin. Milouta ahdistaa käsittely pöydällä ja sitä mentiin nyt harjoittelemaan. Kouluttajat oli tosi mukavia, ja käsitteli nätistä. Selvästi Milou ahdistuu, mutta nykyään jo sietää tilanteen. Tuomarin lähestyminen on varmaan se kriittisin vaihe. Huomasin myös Milou'n himmailevan pöydän reunaa kohti eli paikalla pysymistä täytyy treenata lisää. Maassa kaikki toimii erinomaisesti eli pöytä ja käsittelytreeniä nyt vaan niin eiköhän se kesäkuussa jo hyvin (tai edeskohtalaisesti) mene. Olipa kiva päivä.

Pojat ja heidän ihanat tyttönsä (Poikia ei aseteltu noin, he ihan itse valitsivat paikkansa). 
Kuva otettu jo 5.4.20142 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin sun blogin, jee!
  T. Elisa ja Kiki (+Lili)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysitte. Pitkän tauon jälkeen otin tämänkin taas esiin ja aloin omaksi iloksi laittaa asioita ylös :) Täytyykin mennä seuraavaksi tutustumaan teitin blogiin :)

   Poista